Internationale School Eindhoven moet buitenlands talent naar regio trekken

students
© students

De Internationale School Eindhoven moet meer buitenlands talent naar regio trekken. Dat meldt het Financieele Dagblad. Om dit te kunnen realiseren hoeft de school een lening van 7 miljoen euro van het ministerie van Economische Zaken niet terug te betalen. In overleg met het ministerie en de regiogemeenten gaat de Eindhovense school onderzoeken hoe het geld kan worden gebruikt om het internationaal onderwijs te verbeteren. De toestroom van meer talent moet Eindhoven tot een aantrekkelijker vestigingsgebied voor internationale bedrijven maken. Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van de Toekomst van het Onderwijs.

Lees meer via Financieele Dagblad.


De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime!