McDonald’s geeft boeken weg


Een Happy Meal van McDonald’s bevat altijd plastic speelgoed. In Engeland gaat de hamburgergigant daar verandering in brengen. Het geeft de komende tijd namelijk miljoenen boeken weg bij de hamburgers, frietjes en fris. De boeken gaan over dieren op een boerderij en zijn geschreven door de razend populaire auteur Michael Morpurgo. McDonald’s heeft voor het initiatief een deal gesloten met een grote uitgever. Het krijgt ook steun van de organisatie die in Engeland strijdt tegen analfabetisme. Eén op de drie Britse kinderen bezit geen enkel leesboek. Dat zou wel eens heel snel kunnen veranderen. Volgens McDonald’s komen namelijk acht van de tien Britse gezinnen wel eens langs voor een vette hap.

Lees meer op de Huffington Post


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).