Elektrisch taxiritje door Londen


In Londen kun je voortaan een ritje maken met een elektrische taxi. Twee taxibedrijven in de stad zijn een proef begonnen met de Renault Fluence ZE. Deze auto rijdt volledig op elektriciteit en kan na een keer opladen ongeveer 180 kilometer afleggen. De elektrische taxi’s zijn daarmee vooral geschikt voor het centrum van Londen. Door minder vervuilende taxi’s te laten rijden in het stadshart kan de luchtkwaliteit worden verbeterd. Aan de buitenwijken van de stad rijden verschillende taxiservices met hybride auto’s om de co2-uitstoot te verminderen.

Lees hier meer.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).