Makkelijke meegroeiwoning


Groter gaan wonen zonder dat u hoeft te verhuizen. Een architectenbureau uit het Brabantse Gilze bedacht een meegroeiwoning: een huis dat makkelijk uit te breiden is. De basis van de woning is vrij klein, maar wie meer ruimte nodig heeft kan gemakkelijk extra meters toevoegen. Aan alle kanten kunnen kamers worden bijgebouwd en er kan zelfs een extra verdieping bovenop worden geplaatst. De constructie is zo opgezet dat verbouwingen weinig extra kosten met zich meebrengen. Het huis op de groei kan handig zijn voor starters: die kunnen makkelijk extra ruimte creëren als het gezin groeit. Maar ook voor ouderen kan zo’n flexibel huis makkelijk zijn: zo is de woning makkelijk te splitsen in een seniorenwoning en een zelfstandig appartement.

Lees hier meer.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).