Nederlandse dansvloer op Spelen


Met haar felle lichten lijkt het op een dansvloer uit het discotijdperk, maar de duurzame dansvloer van het Nederlandse bedrijf Sustainable Dance Club is eerder futuristisch dan ouderwets. De bijzondere dansvloer wekt energie op uit de bewegingen van de menigte. Tijdens Sensation White werd er al op gedanst en nu is ook tijdens de Spelen de Sustainable Dance Floor te bewonderen. De techniek waarbij energie uit beweging wordt gehaald kan mogelijk in de toekomst op meer plekken worden toegepast. Zo wordt onderzocht of deze manier van energie opwekken ook op de Nederlandse snelwegen mogelijk is. In de toekomst zou bijvoorbeeld de wegverlichting op de energie van autobewegingen kunnen gaan branden.

Lees meer

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).