Chinese economie floreert


YenHet gaat boven verwachting goed met de economie van China. Dat meldt de BBC. Economen hadden voor de afgelopen maanden lage groeicijfers voorspeld, maar ze bleken te pessimistisch. Zo was de Chinese export in december ruim veertien procent hoger dan het jaar ervoor. Analisten hadden op een groei van slechts vier procent gerekend. Ook de import is flink gestegen de afgelopen maanden. De cijfers tonen onder anderen aan dat er nog altijd veel vraag is naar Chinese producten, ondanks de onzekere economische situatie in Europa en Amerika.

Lees hier meer.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).