Jonge ondernemers vinden elkaar


ondernemenKickstartup heet een nieuw netwerk voor jonge ondernemers dat volgende maand van start gaat. Jesse van der Meulen en Niek Karsmakers willen met hun netwerk jonge ondernemers elkaar laten inspireren en laten samenwerken. Dat gebeurt online via social media, maar ook offline, met events waar ondernemers hun ervaringen delen. Van der Meulen en Karsmakers geven hun initiatief meteen een vliegende start met de vertoning van de documentaire Startup Kids, over jonge internetondernemers uit Europa en de VS. De film slaat zo aan, dat het netwerk er het land mee door wil trekken.

Lees meer.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).