Minder leegstand in Amsterdam


AmsterdamDe Gemeente Amsterdam is hard op weg een einde te maken aan de leegstand boven winkelpanden. Daarover bericht AT5. De verdiepingen boven Amsterdamse winkels staan vaak leeg, omdat je de ruimtes alleen via de winkel kan bereiken. Om dat te veranderen bouwt Amsterdam bijvoorbeeld nieuwe ingangen en loopbruggen over binnenterreinen. Ook krijgen eigenaren en stichtingen die het pand bewoonbaar en toegankelijk maken, een bijdrage in de verbouwingskosten van 25 duizend euro per woonruimte. Vorig jaar kwamen er op deze manier al zevenhonderd woningen bij, dit jaar moeten dat er nog veel meer worden.

Lees hier meer.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).