Bowie waardeert Hollandse ode


shutterstock_78049621Op de site van David Bowie wordt een filmpje aangeprezen dat in elkaar is gezet door twee Nederlandse fans. ‘This is cool, check it out,’ staat er. Menno Kooistra, webbeheerder bij de VPRO, maakte het met de Amsterdamse dj Sander Kerkhof. Sander mixte de muziek, Menno zocht er beeld bij. Het filmpje, dat Bowie heet, bestaat uit elf minuten ode aan de Britse zanger. Scenes uit clips, films, en concertopnames, Bowie als twintiger, als zestiger, met daaronder stukjes uit grote hits en uit minder bekende nummers. Het filmpje staat al sinds november online maar nu het is opgepikt door de website van Bowie zelf, gaat het viral.

Lees hier meer.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).