Tostifabriek in Amsterdam


TostiVoor een simpele tosti hamkaas moet graan worden verbouwd, varkens geslacht en koeien gemolken. Dit alles vindt straks plaats in hartje Amsterdam. Vijf jonge Amsterdammers gaan in De Tostifabriek met zelfverbouwde grondstoffen tostiˋs maken. Zeven maanden lang verbouwen ze graan voor de sneetjes brood. In die tijd wordt ook een varken vetgemest voor de ham. Twee koeien zorgen met hun melk voor verse kaas. Resultaat: een tosti in zijn puurste vorm. De Tostifabriek komt in de Amsterdamse Van Gendthallen en is nadrukkelijk open voor geïnteresseerden. Wie honger krijgt, kan voor 25 euro een tosti reserveren via voordekunst.nl. Daarmee steunt u gelijk de financiering van de Tostifabriek.

Lees hier meer.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).