Vers papier


shutterstock_78506080Leg een velletje FreshPaper tussen uw groente en fruit en het blijft tot vier keer langer vers. Het bijzondere papier is een idee van de Amerikaanse Kavita Shukla. Ze begon ermee bij een project op de middelbare school nadat ze van haar Indiase oma leerde over antibacteriële kruiden. Daarvan heeft ze het papier gemaakt. FreshPaper won al diverse innovatieprijzen. Met het vershoudpapier wil Shukla wat doen aan de wereldwijde voedselverspilling door bederf. Daarnaast biedt het een oplossing voor huishoudens zonder koelkast. Zo stuurt FreshPaper voor ieder pakje verkocht in het westen, gratis vershoudpapier naar een ontwikkelingsland.

Lees hier meer


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).