Meer bedrijvigheid


De bedrijvigheid in de Nederlandse industrie is in september toegenomen in het hoogste tempo sinds april 2011. Dat maakte de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers deze week bekend, staat op nu.nl. De inkoopmanagersindex die de bedrijvigheid weerspiegelt, steeg van 53,5 in augustus tot 55,8 vorige maand. Een stand van boven de 50 duidt op groei, daaronder op krimp. De groei komt door een verbetering van de vraag en de introductie van nieuwe producten.

lees hier meer


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).