Bijna verdwenen culturen vastgelegd


De Britse fotograaf Jimmy Nelson heeft een geweldig fotoboek uitgebracht waarin hij 29 culturen op een bijzondere manier in beeld brengt. Nelson maakte foto’s van stammen in Afrika en nomaden in Kazachstan; allemaal culturen die op het punt staan om te verdwijnen. Het boek heet dan ook toepasselijk: ‘Before They Pass Away’. De BBC meldt dat de fotograaf een 50-jaar oude analoge camera voor zijn werk gebruikte waardoor beperkt was in het aantal opnamen dat hij per sessie kon maken.

lees hier meer


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).