Flinke groei werkgelegenheid in duurzame energiesector in Canada


In Canada zijn steeds meer mensen werkzaam in de duurzame energiesector. Dat meldt IPS op basis van een onderzoek van Clean Energy Canada. Volgens het rapport is de werkgelegenheid tussen 2009 en 2013 met 37 procent toegenomen en is de Canadese duurzame energiesector inmiddels goed voor bijna 24 duizend banen. In Canada bestaat er steeds meer aandacht voor duurzame energievoorzieningen. In 2013 werd er in totaal 5,2 miljard euro in schone energie geïnvesteerd; dat is bijna anderhalf keer zoveel als in het jaar ervoor. 

Lees meer via IPS


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).