Amerikaanse universiteit wil masteropleiding biomimicry oprichten


De Amerikaanse Arizona State University wil een nieuw centrum voor biomimicry oprichten om onderwijs en onderzoek op dat vlak te stimuleren. Volgens The Optimist bestaat er steeds meer belangstelling voor de natuur als belangrijkste inspiratiebron voor technologische innovaties. De universiteit zal onder meer een online masteropleiding biomimicry gaan aanbieden. Daarnaast wordt er een opleiding ontwikkeld voor professionals die biomimicry in hun huidige werk willen toepassen.

Lees meer via The Optimist


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).