Windstroom voor duurzame blokjes Lego

© Courtesy of lego.com

Speelgoedfabrikant Lego haalt vanaf deze week een deel van zijn stroom uit een windpark voor de kust van Duitsland. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. Het windmolenpark kan, als het helemaal klaar is, een vermogen van vier megawatt leveren. Het windpark is een gezamenlijk project van de Deense partners Lego, Dong Energy en William Demant Invest. Lego investeert bijna 600 miljoen dollar in het park. In 2020 wil de wereldberoemde fabrikant van bouwblokjes helemaal zijn overgeschakeld op hernieuwbare energie.

Lees meer via DuurzaamBedrijfsleven


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).