Europees geld om personeel langer gezond en gemotiveerd te houden


Bedrijven, die maatregelen nemen om hun personeel langer gezond en gemotiveerd te houden, kunnen vanaf oktober aanspraak maken op een financiële beloning. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken heeft vanaf oktober 22 miljoen euro aan Europees geld beschikbaar gesteld voor initiatieven die eraan moeten bijdragen dat werknemers langer inzetbaar blijven. Bedrijven en instellingen kunnen zich melden wanneer zij maatregelen nemen om de gezondheid van hun personeel te verbeteren.

Lees meer via Algemeen Dagblad


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).