Nederlandse turbinebouwer gaat joint venture aan voor duurzame getijdenstroom


De Nederlandse turbinebouwer Tocardo is een samenwerking aangegaan met het Britse Mosscliff Environmental voor de ontwikkeling van duurzame getijdenstroomprojecten. De joint venture, MT Tidal genaamd, moet het netwerk van de Britten met de expertise van de Nederlandse turbinebouwer combineren. Volgens DuurzaamBedrijfsleven heeft de combinatie in de Verenigde Staten inmiddels al 200 miljoen dollar opgehaald voor de financiering en ontwikkeling van de duurzame installaties. Daarnaast bestaan er plannen voor getijdenturbines in Azië en Europa.

Lees meer via DuurzaamBedrijfsleven


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).