Nederlands bedrijf wil verspilling in bloemensector tegengaan


Een Nederlands bedrijf wil de verspilling in de bloembollenteelt tegengaan. Uit een studie van de Dienst Landbouwkundig Onderzoek Wageningen blijkt dat er jaarlijks 247 ton aan bloembollen worden weggegooid, omdat ze niet aan de hoge eisen van de markt voldoen. Het bedrijf Bloemenstorm wil deze overschotten gaan inzetten om de Nederlandse straten op te fleuren. Klanten kunnen bij het bedrijf een bloembak bestellen die ieder seizoen van nieuwe bloembollen zullen worden voorzien.

Lees meer via Bloemenstorm en Voor de wereld van morgen


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).