Schiphol en KLM investeren in slimme sensors


Schiphol en KLM gaan investeren in de Nederlandse startup Undagrid die slimme sensoren ontwikkeld voor logistieke toepassingen. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. De innovatieve track&trace sensoren zijn voorzien van gps en laat onder meer bagagekarretjes voortdurend hun positie doorgeven. KLM verwacht dat er door de techniek minder voertuigen op de luchthaven nodig zijn en dat er veel geld en tijd kan worden bespaard.

Lees meer via DuurzaamBedrijfsleven


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).