Ring-Ring beloont fietsers per gereden kilometer


Het Amsterdamse platform Ring-Ring beloont fietsers per gereden kilometer met kortingen. Met behulp van een app kunnen deelnemers het aantal afgelegde kilometers zelf bijhouden. Wie honderd kilometer heeft gefietst, krijgt korting op aankopen bij diverse aangesloten lokale winkeliers. Ring-Ring hoopt mensen te kunnen stimuleren om gezonder te leven en vaker de auto te laten staan. Volgens Janine Hogendoorn wordt inmiddels onderzocht of zorgverzekeraars deelnemers met preventiebonussen voor hun gezonde levensstijl kunnen belonen. Ring-Ring is een van de deelnemers aan de Groene Top Trein. Beluister portretten van deze en andere deelnemers via sublimefm.nl/klimaattop.

Lees meer via Ring Ring.

Portret Janine Hogendoorn (Ring-Ring) – 24 november 2015 by Sublime Fm on Mixcloud


Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).