07 Duurzame en betaalbare energie


Het zevende Duurzame Ontwikkelingsdoel richt zich op duurzame en betaalbare energie voor iedereen. Toegang tot energie is essentieel voor economische en maatschappelijke ontwikkeling. Volgens de Verenigde Naties heeft wereldwijd 1 op de 5 mensen nog geen beschikking over moderne elektriciteitsvoorzieningen. In 2030 moet iedereen toegang hebben tot betaalbare en betrouwbare energie. Deze energie moet voor een belangrijk deel afkomstig zijn van duurzame energiebronnen, zoals water, wind en zon.

Lees hier meer over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).