Autoleasebedrijven schaffen massaal hybride auto’s aan


Autoleasebedrijven hebben voor de jaarwisseling, vanwege de fiscale voordelen, massaal hybride auto’s aangeschaft. Hierdoor kunnen leaserijders nog 5 jaar van een lager tarief op zuinige auto’s gebruik maken. Dat meldt Trouw. Vanaf begin dit jaar is het kabinet met de subsidieregeling voor hybride auto’s gestopt en vallen alleen nog volledig elektrische auto’s onder het lagere tarief. Tot eind februari mogen leasemaatschappijen nog hybride auto’s, die voor eind 2015 op kenteken zijn gezet, aan leaserijders onder het lagere tarief aanbieden.

Lees meer via Trouw.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).