Boerenstroom voor 2000 laadpalen


Het duurzame energiebedrijf Vandebron gaat samen met laadpaalbedrijf Allego 2000 laadpalen voor elektrische auto’s plaatsen. Dat meldt Sprout. Met de laadpalen kan lokaal opgewekte stroom worden getankt. Alle stroom wordt opgewekt door boeren en andere energieleveranciers uit de regio. Volgens Vandebron moet de energiemarkt volledig transparant en duurzaam worden en kunnen de laadpalen daaraan bijdragen, doordat consumenten kunnen zien waar en hoe de energie is geproduceerd.

Lees meer via Sprout en Allego.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).