Britse theatergroep wil verveling in vluchtelingenkamp bestrijden


Een Britse theatergroep probeert de verveling onder duizenden vluchtelingen bij Calais te bestrijden. Dat meldt de BBC. In het tentenkamp is een geïmproviseerd theater gebouwd, waar de vluchtelingen kunst- en theaterprojecten kunnen volgen. Iedere week wordt een variétéshow georganiseerd waar de deelnemers optredens kunnen verzorgen. Volgens de initiatiefnemers kunnen de projecten de vluchtelingen daarnaast helpen om hun trauma’s te verwerken.

Lees meer via de BBC.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).