Ethiopië wil toeristische topbestemming worden


Ethiopië wil tegen 2020 het aantal toeristen verdrievoudigen en hiermee het land een economische stimulans geven. Dat meldt het IPS. De Ethiopische Toeristische Organisatie wil de toerisme-industrie verder ontwikkelen en als duurzame bestemming promoten. Ethiopië beschikt over een unieke natuur en 9 noteringen op de Unesco Werelderfgoedlijst. Daarnaast is het land beter bereikbaar geworden voor vliegverkeer. Toerisme-experts hopen dat de regering niet voor massatoerisme kiest, maar voor een duurzame optie waarbij toeristen weliswaar tegen een hogere prijs kwaliteit kunnen blijven verwachten.

Lees meer via IPS.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).