FloraHolland stimuleert internationale verkoop bloemen door virtueel platform


FloraHolland moedigt kwekers en handelaren aan om direct vanuit de kas hun bloemen te verkopen. De bloemenveiling moet bezuinigen en op deze manier worden veilingkosten vermeden. Naast het bevorderen van de zogenoemde aftuin-verkoop hoopt de organisatie de internationale verkoop van bloemen en planten een stimulans te geven. Dit probeert FloraHolland te realiseren door naast de huidige fysieke marktplaatsen een virtueel platform op te richten. Het platform richt zich vooral op China; de vraag is hier groot en de Chinese consument is al gewend aan webwinkels.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).