Lerarenopleiding wordt flexibeler


Universiteiten gaan hun lerarenopleidingen flexibeler organiseren en versterken. Dat meldt NRC Next. Nu moeten studenten die leraar willen worden vaak 2 masters doen; een voor hun vakgebied en een educatieve. De universiteiten willen deze masters in elkaar gaan schuiven, waardoor het voor studenten aantrekkelijker wordt om een educatieve masteropleiding te volgen. Bovendien moet er in de master meer ruimte komen voor het opdoen van praktijkervaring.

Lees meer via NRC Next.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).