New York verhoogt minimumloon ambtenaren


De New Yorkse burgemeester Bill de Blasio heeft aangekondigd het minimumloon voor ambtenaren te zullen verhogen naar 15 dollar per uur. New York krijgt daarmee een van de hoogste minimumlonen van heel de Verenigde Staten. Hoewel het overgrote deel van de ambtenaren in New York al minimaal 15 dollar per uur verdient, profiteren alsnog zo’n 50 duizend werknemers van de loonsverhoging. De maatregel zal per eind 2018 worden doorgevoerd.

Lees meer via The New York Times.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).