New York vervangt telefooncellen door wifizuilen


In New York zijn monteurs begonnen om oude telefooncellen te vervangen door wifizuilen. Dat meldt De Morgen. De komende weken zullen 7500 zogeheten Link New York City access points worden geplaatst, die de stad van wifi moeten voorzien. Elke zuil biedt wifi met een bereik van zo’n 45 meter. Daarnaast zijn de acces points voorzien van twee reclamedisplays en usb-aansluitingen waarmee apparatuur kan worden opgeladen. New York hoopt met de verkoop van de advertentieruimte in de komende twaalf jaar zo’n 455 miljoen euro te kunnen verdienen.

Lees meer via De Morgen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).