Populariteit e-bike groeit


De populariteit van de e-bike groeit. Vorig jaar werden er in Nederland ruim 220 duizend e-bikes verkocht, waardoor nu 1 op de 5 verkochte fietsen een e-bike is. Waar de elektrische fiets voorheen met name populair was bij ouderen, maken nu ook steeds meer scholieren en forensen van de fietsen gebruik. Volgens NRC Next heeft daarmee ook het aantal gestolen elektrische fietsen een nieuw hoogtepunt bereikt. Betere voorlichting aan de eigenaar en het geschikt maken van stallingen voor de e-bike zouden diefstal volgens de Fietsersbond beter tegen kunnen gaan.

Lees meer via NRC Next.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).