Rusland en India gaan zonne-energieprojecten opzetten


Rusland en India hebben een overeenkomst getekend om tussen 2016 en 2022 samen grootschalige zonneprojecten op te zetten. De Solar Energy Corporation of India en het Russische Energieagentschap REA zullen naast de bouw van zonneprojecten ook productie-installaties in India gaan aanleggen. De Indiase premier Narendra Modi wil tegen 2019 alle gezinnen in het land van stroom voorzien en ziet zonne-energie hierbij als een belangrijke energiebron. Naast Rusland heeft ook Duitsland al aangegeven zonne-energieprojecten in India te zullen financieren.

Lees meer via IPS.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).