Rusland zou volledig op hernieuwbare energie kunnen overstappen


Rusland zou haar energiekosten met 20 procent kunnen verlagen, wanneer het land voor 100 procent op hernieuwbare bronnen overstapt. Dat meldt de International Business Times. Volgens deskundigen zou Rusland al in 2030 volledig op duurzame energie kunnen zijn overgestapt. Daarnaast zou een energiesysteem, dat alleen van hernieuwbare bronnen gebruik maakt, 50 procent goedkoper zijn dan wanneer er voor nucleaire energie wordt gekozen.

Lees meer via International Business Times.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).