Steeds meer innovatie in de bouwsector


Er ontstaat steeds meer innovatie in de Nederlandse bouwsector. Volgens OneWorld wordt er ten onrechte vaak gedacht dat innovatie in de bouwsector alleen maar van buitenaf kan komen. Uit recent onderzoek blijkt dat innovatie en veranderingen juist steeds vaker uit de bouwsector zelf komen. Zo zijn er recentelijk diverse innovatieve bouwprojecten gestart door gemeentes, woningbouwcorporaties, bouwbedrijven en bewoners. Deze projecten hebben als doel om los te breken van de traditionele manier van werken in de bouwsector en om een overgang te starten naar duurzaamheid in de sector.

Lees meer via OneWorld.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).