Venezuela verbiedt genetisch gemodificeerde zaden


Venezuela heeft de productie, distributie en import van genetisch gemodificeerde zaden verboden. Dat meldt EcoWatch. Genetisch gemodificeerde organismen kunnen helpen om voedselschaarste te bestrijden, maar critici twijfelen over de veiligheid van de zaden en de gezondheidsrisico’s voor de mens. Milieuorganisaties en boeren hebben lang voor invoering van de wet gelobbyd. De Venezolaanse overheid stelt met het verbod de duurzame landbouw te stimuleren en de volksgezondheid en het milieu te beschermen.

Lees meer via EcoWatch


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).