Zzp’er zorgt voor bedrijvenrecord


Nederland telt momenteel een recordaantal van 1,8 miljoen bedrijven. Dat zijn er ruim 285 duizend meer dan in 2010. Dat blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel. Volgens Sprout zijn met name zzp’ers, vrouwen en 65-plussers aanjagers van de groei. Hun aantal nam vorig jaar met 6 procent toe. Er zijn nu bijna 520 duizend vrouwelijke ondernemers, ruim een derde meer dan begin 2010. Vooral onder parttime onderzoekers neemt het aantal vrouwen toe.

Lees meer via Sprout en Nu.nl.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).