Abonnementmodel steeds populairder


Steeds meer bedrijven adopteren het Netflix-model, waarbij consumenten een abonnement nemen. Volgens NRC is deze subscription economy zo populair, dat er inmiddels op bijna alles een abonnement te verkrijgen is. Naast de bekende abonnementen op films of muziek, zijn er ook abonnementen beschikbaar voor boodschappen, kleding of zelfs een onbeperkt vliegenabonnement. De gedachte achter deze bedrijfsmodellen is dat consumenten niet langer iets willen bezitten, maar willen dat iets beschikbaar is.

Lees meer via NRC


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).