Caventou winnaar Radicale Vernieuwers


Het bedrijf Caventou van Marjan van Aubel is de winnaar van de Radicale Vernieuwers. Dit evenement is een initiatief om mensen die positieve, duurzame en sociale initiatieven ontwikkelen onder de aandacht te brengen. Van Aubel integreert zonnepanelen in alledaagse voorwerpen en wil zonnecellen produceren die esthetisch vormgegeven zijn. Ze won de prijs dankzij de schaalbaarheid en brede toepasbaarheid van het product.

Lees meer via Radicale Vernieuwers en RTL Nieuws

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).