Congolees bedrijf wil met traditionele maaltijden Europese markt veroveren


Een Congolees bedrijf probeert met traditionele maaltijden de Europese markt te veroveren. Met het bedrijf Evelea Foods richt onderneemster Joujou Bomanga zich nu nog vooral op Belgische consumenten. De cassavebladeren, amarant en de zogeheten ngai ngai plant worden uit Congo geïmporteerd. Volgens CNN zouden de maaltijden inmiddels de interesse hebben gewekt van consumenten en chefs uit heel Europa en Amerika.

Lees meer via CNN


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).