Jonge ondernemers op Oost-Timor willen lokale economie stimuleren


Enkele ondernemers op Oost-Timor proberen consumenten van de kwaliteit van lokale producten te overtuigen. Momenteel wordt meer dan de helft van alle levensmiddelen in Oost-Timor vanuit het buitenland geïmporteerd. De jonge ondernemer Cesar Gaio hoopt dit te veranderen door in zijn mobiele keuken verse, lokale producten te gebruiken. Volgens de BBC is Gaio een voorbeeld van een groeiende groep jonge ondernemers die, door gebruik te maken van lokale arbeid en producten, Oost-Timor welvarender hopen te maken.

Lees verder via BBC


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).