Nederlandse biotech populair


De Nederlandse biotechnologie-industrie blijkt erg succesvol. De afgelopen jaren werden er meerdere Nederlandse biotechbedrijven voor miljarden overgenomen. Volgens NRC is dit succes door 3 factoren te verklaren. Zo wordt er in Nederland door universiteiten en medische centra uitstekend onderzoek gedaan en werken universiteiten en bedrijven steeds vaker samen. Daarnaast wisten startups in de sector mede dankzij overheidsbeleid voldoende financiering en advies te vinden.

Lees meer via NRC Handelsblad


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).