Overeenstemming uitstoot luchtvaart


De Internationale Organisatie voor Burgerluchtvaart heeft een overeenstemming bereikt over nieuwe uitstootnormen voor vliegtuigen. Volgens IPS krijgen met name de grote, meest vervuilende vliegtuigen strengere standaarden. De nieuwe regels moeten nog worden goedgekeurd door het bestuur van de luchtvaartorganisatie en zullen vervolgens per 2020 voor alle nieuwe vliegtuigen die in productie worden genomen gaan gelden. Vanaf 2023 gelden de regels ook voor vliegtuigen die al in productie zijn.

Lees meer via IPS


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).