Betere whisky door golven

© Biomimicry

Een IJslandse designer heeft een whiskyglas ontworpen waarin de geur en smaak van de whisky beter uitkomt dan in een normaal whiskyglas. Dat meldt de website van Dezeen Magazine. Met behulp van biomimicry, waarbij ontwerpers en wetenschappers leren van creaties uit de natuur, ontwierp de IJslander een glas waarin golfjes ontstaan. Door de golfjes komt er lucht bij de alcohol en komt de smaak sterker naar voren. Deze maand biedt het Nieuws van de Vooruitgang inzicht in biomimicry. Lees meer over deze door de natuur geïnspireerde wetenschap.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).