Menselijke spijsvertering voorbeeld voor kunstmestfabriek


Een supermarktketen in Californië levert onverkochte etenswaren aan een fabriek in de buurt die er vloeibare kunstmest van maakt. Dat meldt de website Visalia Times Delta. In de fabriek wordt een methode toegepast die de menselijke spijsvertering nabootst. Goed nieuws voor de boeren, want dit levert bijzonder voedzame kunstmest op. Omdat er geen sprake is van afvalwater en geuroverlast, mag de fabriek gewoon in de bebouwde kom staan. Deze maand biedt het Nieuws van de Vooruitgang inzicht in biomimicry. Lees meer over deze door de natuur geïnspireerde wetenschap via onze website.
 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).