Potloden die je kunt planten


Potloden die je kunt planten als ze op zijn, die verkoopt de Deense start up Sprout World. De Huffington Post schrijft over de potloden waar groenten- of kruidenzaadjes in zitten. Het bedrijfje wil dat mensen beter nadenken over wat er met producten gebeurt nadat ze zijn opgebruikt. ‘We kunnen elke dag met kleine stapjes de wereld een beetje beter maken,’ aldus de oprichter van Sprout World. Het kopen van een potlood dat je na gebruik in de tuin plant, is zo’n stapje, aldus de Deen.

Lees meer via Huffington Post.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).