Amsterdamse trams en bussen krijgen pinautomaten


Amsterdamse bussen en trams zullen vanaf september van pinautomaten worden voorzien. Dat meldt NRC. Aanleiding voor de maatregel is het grote aantal overvallen op buschauffeurs, die hierop in staking gingen. Op den duur wil het Gemeentelijk Vervoersbedrijf contante betalingen volledig afschaffen. Het vervoersbedrijf hoopt dat de invoering van pinautomaten dankzij snellere betaling tot betere doorstroming en korte wachttijd bij haltes leidt.

Lees meer via NRC


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).