Brooklyn Museum laat bezoekers live chatten met museummedewerkers

© Inzicht Brooklyn Museum

Bezoekers van het Brooklyn Museum in New York kunnen sinds kort via een app live chatten over de tentoongestelde werken en de presentatie daarvan. Dat meldt The Arts Newspaper. Binnen gemiddeld 45 seconden reageren medewerkers van het museum op het bericht van de museumgasten. Dankzij de inzet van de app ontvangen de curators real time feedback op de exposities, zonder dat het publiek hiervoor lange vragenlijsten hoeft in te vullen. Deze maand biedt het Nieuws van de Vooruitgang meer inzicht in de toekomst van Nederlandse musea.

Lees meer via The Arts Newspaper


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).