Deutsche Post bouwt duizenden elektrische bestelwagens

© Deutsche Post auto

Deutsche Post gaat zelf elektrische bestelauto’s bouwen. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. Het postbedrijf, dat eind 2014 de startup Streetscooter overnam, wil nog dit jaar 2 duizend Work-bestelauto’s produceren. Deze auto’s zijn voorzien van een compacte elektromotor met een vermogen van 30 kilowatt en moeten helpen om de CO2-uitstoot van Deutsche Post fors te verlagen. Door de inzet van de elektrische voertuigen houdt het postbedrijf toegang tot steden die steeds vaker milieuzones invoeren.

Lees meer via DuurzaamBedrijfsleven


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).