Gratis fiets voor Indiase schoolmeisjes


De Indiase staat Bihar geeft meisjes een gratis fiets om veilig naar school te kunnen reizen. Dat schrijft The Guardian. Regelmatig worden meisjes lastiggevallen, wanneer ze van en naar school wandelen. Veel ouders hebben daarom besloten om hun dochters thuis te houden. Met de fiets kunnen de meisjes zelfstandig en veilig reizen. Door de inzet van de gratis fietsen is het aantal meisjes dat hun school afmaakt met dertig procent gestegen.

Lees meer via The Guardian

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).