Londens ziekenhuis laat mensen via VR meekijken met operatie


Een Londens ziekenhuis biedt deze week geïnteresseerden over de hele wereld de mogelijkheid om via Virtual Reality met een operatie mee te kunnen kijken. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Met een mobiele telefoon en een VR-bril zullen onder meer studenten geneeskunde in 3D kunnen volgen hoe een patiënt met darmkanker wordt geholpen. Dankzij de VR-techniek zijn kijkers niet afhankelijk van het blikveld van de camera en kunnen ze zelf bepalen wat ze zien. Een ingebouwde vertraging moet ervoor zorgen dat de camera’s bij eventuele complicaties worden uitgezet.

Lees meer via het Algemeen Dagblad


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).